dijous-18-dabril-de-2013-10-17

Civis aposta per a la creació de l’EMD de Sant Miquel de Balenyà

Civis ha assessorat i acompanyat a l’Ajuntament de Seva per a la creació de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Sant Miquel de Balenyà. Aquest projecte aposta per a la creació d’una EMD tenint en compte la història del nucli poblacional originari de Balenyà Estació i que des de l’Ajuntament de Seva s’ha fa evident la consciencia de la gent de Sant Miquel de Balenyà de tenir una identitat pròpia i diferenciada de la resta del municipi.

Tant l’alcaldia com tot l’equip de govern han fet una ferma aposta per a una gestió més descentralitzada i de major proximitat al territori, que permetrà una millor i més eficient prestació de serveis a la ciutadania.

Comment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *