divendres-5-de-juliol-de-2013-08-51

l Consell d’Infants de Tiana que dinamitzem des de Civis, vam formar part del 15è aniversari de la Xarxa de Projectes de Participació amb Infants

Un total de 225 nois i noies de 23 consells d’infants i d’altres òrgans de participació infantil, van celebrar dissabte la 4a Trobada coincidint amb el 15è aniversari de la constitució de la Xarxa de Projectes Participació amb la realització de diferents activitats vinculades amb els secrets dels seus pobles amb l’ajuda de dispositius GPS.

El Consell dels Infants de Tiana que dinamitzem des de Civis, va participar en la IV Trobada de la Xarxa de Projectes de Participació Infantil, organitzada per la Diputació de Barcelona a l’Escola Industrial de Barcelona, on s’hi van trobar tots els consells de la província de Barcelona.

Aquesta és la 4a Trobada dels Consells dels Infants per tal de commemorar els 15 anys de funcionament de la Xarxa de projectes participació infantil. Els nens i nenes del nostre Consell van participar coma representants de la primera promoció de consellers i conselleres de Tiana. La IV trobada es va celebrar mitjançant una gimcana formada per a 5 recorreguts amb 4 proves a cada un d’ells. Es van fer petits grups barrejats entre els consellers i conselleres de tots els municipis participants.

Comment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *