dijous-23-de-gener-de-2014-18-51

Audiència Pública per a la constitució del nou Consell d’Infants per al curs 2013-2014

El passat dia 8 de novembre de 2013, l’alcaldessa de Tiana, la Sra. Esther Pujol i el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Tiana, el Sr. Jordi Gost van celebrar una Audiència a a la sala de Plens de l’Ajuntament per tal de constituir el nou Consell d’Infants de Tiana, per al curs 2013-2014. En l’acte de celebració es van lliurar els diplomes acreditatius per a tots els participants a les eleccions d’enguany, així com els diplomes que acrediten a cadascun dels candidats d’enguany.

Al llarg de l’acte també es van detallar els encàrrecs a desenvolupar en el si del Consell per aquest curs:

1.- La Bèstia de Foc a les Escoles: Durant la Festa Major de Tiana al mig de la plaça de la vila, quan començava el correfoc, va néixer des de l’infern una bèstia de foc que ha decidit fer vida al nostre poble. Vet aquí que la colla de Diables de Tiana, l’estan cuidant i li han agafat estimació. Però tenen un problema molt gran: la Bèstia de Foc vol conèixer la vila de Tiana i no para quieta, i sobretot vol conèixer els nens i nenes que hi habiten. Per això, des de la colla de Diables han demanat al Consell d’Infants de Tiana que cuidin, que la duguin a cadascuna de les Escoles de la vila durant un temps i sobretot que li busquin un nom i una història adient.

2.- Encarregar-se del Pregó Infantil de la Festa Major del 2014.

3.- Celebrar la setmana dels Drets dels Infants, per al mes de maig del 2014.

Comment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *