dijous-23-de-gener-de-2014-18-53_web

El projecte de la Centralitat de Valldoreix a punt de ser escollit

El passat mes de novembre vam iniciar l’Exposició dels projectes per a la futura Centralitat de Valldoreix. En aquesta exposició hi ha 10 dels 24 projectes que es van presentar en la primera fase del concurs. Al llarg de tots aquests mesos la ciutadania ha pogut triar quina de les opcions és la seva preferida. El dia 14 de gener de 2014, l’Exposició dels 10 projectes ha deixat d’estar a la seu de l’EMD de Valldoreix per tal de traslladar-se a diversos espais claus de la vila, com per exemple: El Complex Esportiu, l’INS Arnau Cadell, a l’Escola Bressol, a l’Escola Ferran i Clua, al Club Esportiu Valldoreix (tennis)… Amb l’objectiu de poder arribar al màxim de gent possible per tal que coneguin i trien el model de la futura Centralitat de Valldoreix.

Comment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *