dijous-19-de-novembre-de-2015-17-25_web

Iniciem els treballs per a l’Elaboració del PAM a Valldoreix

Civis ja està iniciant els treball per a l’elaboració del Pla d’Actuació Municipal (PAM) per a l’EMD de Valldoreix. Serà el document integrat pels objectius prioritaris del govern de l’EMD de Valldoreix a impulsar durant el període 2015-2019 i en serà l’instrument i el full de ruta, atès que la finalitat del Pla és identificar els objectius estratègics de l’acció del govern en tots i cadascun dels camps es proposen dur a terme durant aquesta legislatura.

El PAM ha de ser un document estratègic, un instrument de planificació que defineixi quins són els objectius, les línies a seguir, les intencions i les accions més rellevants que configuraran l’acció del govern municipal per aquest mandat.

Però també volem donar especial rellevància a com ho farem, quins valors ens mouran en la realització de les accions o en el disseny de les línies i programes a desenvolupar. Civis aposta per posar de relleu una nova manera de fer, mostrant una manera de ser diferent. Així,
treballarem amb transparència i participació ciutadana, amb proximitat, amb austeritat, potenciant la cultura de l’esforç̧, la creativitat, la innovació, l’emprenedoria, el coneixement… I aquests valors, aquesta forma de fer, marcaran el nostre treball dia a dia, seran la nostra senya d’identitat.

Comment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *