dijous-19-de-novembre-de-2015-17-25_web

Iniciem el procés de participació del Pla d’Actuació Municipal

Després de mesos treballant i estructurant el contingut del primer Pla d’Actuació Municipal de l’EMD de Valldoreix, ja el tenim apunt! Hem elaborat una diagnosi participativa i a través d’aquesta un avantprojecte que el posarem a consideració de la ciutadania la setmana vinent.

Celebrarem una Jornada participativa, el pròxim dia 28 de novembre de 2015, per a que tots les valldoreixencs i valldoreixenques puguin expresar el que valen per al seu municipio per las pròxims 4 anys. Es podran fer aportacions i propones, conèixer les projectes actuals i de futur de Valldoreix, saber sobre quina eixos treballarà el futur PAM, debatre sobre les diferents aportacions i recopilar les propostes per a la seva avaluació.

A la vegada s’obre un canal interactiu a través del qual si les persones no poden fer les seves aportacions presencialment les podran fer mitjançant la web.

Comment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *