captura-de-pantalla-2016-11-01-22-11-36

Finalitza el procés de participació per a l’elaboració del Pla d’Actuació Municipal de Valldoreix

Ja hem tancat el procés de participació que vàrem iniciar al setembre de 2015 per a l’elaboració del Pla d’Actuació de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) és el document que fa un recull integrat dels objectius prioritaris del govern de l’EMD de Valldoreix a impulsar durant el període 2015-2019 i esdevé l’eina i el full de ruta a seguir durant aquest mandat.

El PAM i la seva elaboració és fruït de la voluntat política i del resultat de reflexionar al voltant de les següents preguntes:

  • Què farem a Valldoreix?
  • Per què ho farem?
  • Per a qui ho farem?
  • Amb qui ho farem?
  • Com ho farem?
  • Quan ho farem?

Amb el PAM l’equip de govern ha apostat per posar de relleu una nova manera de fer, mostrant una manera de ser diferent. En aquest nou escenari treballarem amb transparència i participació ciutadana, amb proximitat, amb austeritat, potenciant la cultura de l’esforç̧, la creativitat, la innovació, l’emprenedoria, el coneixement… I aquests valors, aquesta forma de fer, marcaran el nostre treball del dia a dia. Seran la nostra senya d’identitat.

L’EMD de Valldoreix aposta i apostarà pel consens, pel diàleg, pel debat, per la implicació dels professionals i la ciutadania. Volem un projecte comú on tothom s’hi senti ben representat. Per a tal fi, s’ha portat a terme un procés de participació intern (professionals, equip de govern i oposició) i extern (ciutadania), per tal de fer-los partícips en l’elaboració del PAM, així com per poder fer el seguiment del desenvolupament de cadascuna de les línies estratègiques i els objectius que se’n derivin.

Disposar d’un bon PAM és indispensable per definir i portar a bon terme el projecte de vila. A la vegada, és la manera de crear un espai en què es donin les condicions perquè l’EMD de Valldoreix, els agents socials i la ciutadania en general, puguin debatre de forma global sobre les polítiques municipals.

portada

Comment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *