Acte d’inici de la consulta no refrendària del poble de Sant Miquel de Balenyà

Aquest principi d’any celebrarem a Sant Miquel de Balenyà una consulta popular no refrendària per tal de copsar l’opinió de la ciutadania del poble en relació a la seva volutat d’esdevenir municipi i deixar de ser una Entitat Municipal Descentraliltzada del municipi de Seva.

Ahir el Consell de Poble va exposar quin era el procés a seguir i quines eren les principals dificultats que ens podem trobar pel camí. A la vegada ja es va exposar quina serà la pregunta si així queda validada en el tràmit:

Vols que Sant Miquel de Balenyà sigui un nou municipi de Catalunya?

Civis Govern Obert allà estarem per assessorar en tot el procés.

noticia 9nou acte de sortida Sant Miquel de balenya consulta

Comment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *