Aquest passat dissabte vam constituir el primer Consell de la Infància de Santa Coloma de Gramenet

Aquest passat dissabte 14 d’abril de 2o18 hem constituït el primer Consell de la Infància de Santa Coloma de Gramenet.

El procés de participació ha constat en el desenvolupament de sessions informatives als centres escolars. Aquestes sessions informatives van estar concertades a través d’una trucada de telèfon i a través d’un correu electrònic, a través del qual s’explicava tot el procés de participació i es demanava la col·laboració dels centres per tal de què ens facilitessin un espai per poder fer les presentacions i explicacions corresponents. Les sessions anaven dirigides als alumnes de 4rt i 5è de tots els centres escolars de la ciutat i a les entitats de Santa Coloma que treballen amb infants d’aquestes edats.

Les presentacions de què és un Consell d’Infants i de quin era el procés que seguiríem per tal de constituir el primer Consell de la Infància de la ciutat de Santa Coloma s’explicaven per part d’un/a dinamitzador/a de la consultora Civis Govern Obert i mitjançant la visualització d’un vídeo. A la vegada, es lliurava un dossier informatiu per a les famílies. Aquest dossier informatiu també incloïa el full de que havien de complimentar les famílies per tal que el seu fill/a fos candidat/a al primer Consell de la Infància.

En relació a les entitats que van manifestar al llarg del procés de diagnosi que també volien rebre informació es van fer les presentacions corresponents.

Hi va haver un total de 27 centres escolars que es han format part del projecte i hi van haver 222 candidatures presentades per infants de tota la ciutat. I un total de 121 nens i nenes han estat els què han obtingut la plaça de conseller i consellera.

IMG_0629

Comment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *