logo-calella-jove-720x340

Procés de Participació per als nous usos de l’Espai Jove de Calella

Engeguem un procés de participació per definir els nous del nou espai Jove a Calella. Aquest procés consta d’una diagnosi prèvia, amb un qüestionari als joves de Calella que han respòs més de 1.000 adolescents i joves.  Amb una jornada participativa amb el Cau de Calella generant propostes x al nou equipament juvenil que hi haurà a la vila. Un procés molt enriquidor que compta amb el lideratge del Consell d’Adolescents i la participació de moltíssims joves.

Aquest passat cap de setmana, vam fer una assemblea per acabar la fase d’aportacions de Joves i adolescents al projecte i va comptar amb gairebé 40 assistents.

Comment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *