civis-slide

Civis Govern Obert

CIVIS GOVERN OBERT és una consultora que va néixer l’any 2003 fruit d’un projecte emprenedor, amb voluntat de créixer i desenvolupar-se en l’entorn de les polítiques públiques, prestant suport i col•laboració als agents implicats en el desenvolupament de la democràcia participativa i la nova cultura de la governança.

Civis Govern Obert té una carta de serveis que es desplega en l’àmbit de la consultoria i l’assessorament, com també en la docència, la formació i la intervenció com a experts en conferències i seminaris.

Dins d’aquest entorn Civis Govern Obert col•labora amb diversos agents públics (ajuntaments, consells comarcals, Diputacions, Generalitat de Catalunya…) i privats (Partits Polítics, Fundacions, Col•legi Professional…).

Professionals

Civis està format per un equip tècnic de professionals amb formació molt diversa i amb experiència en processos i metodologies de gestió participativa. La diversitat ens permet donar respostes i plantejaments globals als nostres projectes i així adequar-nos a les demandes dels nostres clients. L’equip es complementa amb col•laboracions puntuals d’altres professionals com pedagogs, educadors, periodistes, dissenyadors i arquitectes.

Marta Martorell i Camps, Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració, Diplomada en Comunicació i Estratègia Política i Doctorant de la Universitat Autònoma de Barcelona. Consultora i formadora en gestió pública, participació ciutadania i comunicació electoral, des de l’any 2001 i creadora de Civis.

Núria Bort, Llicenciada en Ciències de l’Educació.

Marc Serra i Pérez, Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat de Barcelona (2007-2011). Titulat en Màster Oficial de Participació i Polítiques Locals a la Universitat Autònoma de Barcelona (2012-13) i expert en Màrqueting Online i Social Media per la IEBS Business School (2016).

Mireia Fabregà i Oliva, Graduada en Sociologia a la Universitat de Barcelona (2015) i Màster en Gestió Pública UAB-Pompeu Fabra- UAB.

Sergi Artacho, estudiant de Grau de Ciències Polítiques a la UAB.