dimarts-22-de-setembre-de-2015-14-21_web

El Consell d’Infants de Tiana dóna el tret de sortida a la Festa major amb el pregó d’infants

El passat dia 16 de setembre, els consellers i conselleres del Consell d’Infants de Tiana van donar el tret de sortida a la Festa Major de Tiana, en el dia més senyalat: Sant Cebrià. És la primera vegada que s’aconsegueix fer el pregó en la mateixa data de l’inici de la gran festa tant esperada.

Els membres del Consell d’Infants ens van sorprendre amb un pregó a través del qual ens van fer viure i reviure els personatges més destacats de Tiana des dels seus ulls.

Així que l’Àlex i en Mateu van encetat el pregó explicant que ells són l’orella dels infants i que estan oberts a escoltar als nens i nenes del poble per tal de saber el que pensen. L’Estelle i la Bruna ens van parlat d’Isaac Albéniz i Pascual,compositor i intèrpret de piano català. La Gina i la Fiona ens van explicat les trapalleries del pallasso i poeta Joan Armengol. L’Iker i en Pol ens van explicat coses de la Lola Anglada gran dibuixant i il·lustradora. En Jan i en Pau van dedicat el seu discurs a la família Cardús, família al voltant de les motos i el menjar. En Juli i l’Àlex ens van destacat l’Església parroquial de Tiana i La Cartoixa. I finalment la Sol i l’Ager van tancat amb una molt bona descripció de dues persones molt conegudes en la vida actual del poble: la Consol Rosés i l’Skate.

Comment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *